9. Uppsägning

TRH förbehåller sig rätten, utan angivande av skäl, att omgå-

ende säga upp medlemsavtalet till upphörande.

Ingen ångerätt är möjlig av medlemskapet i och med att det är en idrotts (fritids) aktivitet och föreningen betalar för varje medlem. Föreningsavgift, försäkring m.m. detta baserat på bindningstiden (tidsbestämda perioden).

Medlemskapet kan betalas direkt d.v.s. 6 eller 12 månader. Väljer man att betala månadsvis (bindningstid) och önskar av någon anledning säga upp avtalet måste man betala hela resterande summa av bindningstiden + 1 månads uppsägningstid.

Ångerrätt (på distans eller på plats) är ej möjlig då kostnaden för arbetet som läggs ner direkt vid anmälan överstiger 1188:-. Syftet med gruppen som anses vara en idrotts-aktivitet (evenemang), är att sprida glädje, få folk att träna i grupp och gynna folkhälsan. Därav att man får vara med och provträna vid några gånger innan man bestämmer sig. Du kan också välja att prova på 3 månader pröva på som du hittar i webbshoppen eller kortare period. Vill du dela upp perioden och bestämt dig har du 6 eller 12 månader som alternativ.

Vid anmälan är alla löpare försäkrade och även möjlighet att deltaga under alla lopp som är sanktionerade. I samarbete med svenska friidrottsförbundet.