Löpargrupper

För alla oavsett vilken nivå man befinner sig på. Gå med idag genom att registrera dig!

Erbjuds en varierad träning som gynnar dig som löpare. Intervaller, distans, crosstrainer, vattenlöpning, löpning på bana, terräng m.m.

Företagsträningar

Vill ditt företag satsa på personalens välbefinnande och sammansvetsa gruppen ännu mera så är löpning och gemensam träning ett perfekt sett att göra det på. Vi skräddarsyr efter era behov och önskemål.

För att kontakta oss klicka här

Föreläsningar

Tillfällen erbjuds medlemmarna på rörande löpning. Du kan även boka in Team Runner´s HIGH till ditt företag för att prata om löpning, träning, motivation m.m. Kontakta oss för mer info eller förslag!

Gruppträning

Utöver de vanliga passen som medlemmarna bjuds på så bjuder Team Runner´s HIGH även in till ett gratis pass 1 gång i månaden, denna dagen kallar vi för livsstillöpning. Mer om detta på #livsstillöpning

Denna dagen har du möjlighet att vara med på ett gemensamt träningspass som är öppet för alla! Ta med alla dina vänner eller respektive och ha roligt samtidigt som du får bra träning.

Privatträning/Mindre grupper

Vill du tillsammans med en vän, själv eller bekantskapskrets utvecklas i just er/din löpning, så erbjuder vi er möjligheten att träna tillsammans samtidigt som ni får coachning och tips.

För mer info angående privatträning klicka här och för mindre grupper/sällskap som önskar info kontakta oss

För att kontakta oss klicka här

Tester

Möjligheten att via tester ta reda på hur din utvecklingskurva går. Hur du skall träna för att nå ditt uppsatta mål?

Träning/Tävlingsläger

Både utomlands och inom Sverige kommer presenteras. Mer info kommer